Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genuin tvåsamhet


Många sköna stunder
i kärlekens bädd

väntar oss framåt

vi broderar natten
med vårt monogram

som tål slitas

genom livets prövningar
blir bara bättre

i stark tvåsamhet







Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 492 gånger
Publicerad 2018-06-06 12:24



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Just så! Väl skrivet..
2018-06-26

  Gin83
Den här är riktigt bra
Intensiv trots dess mindre storlek
Passionerad och längtande
Gillar att du blandar in en högtidlighet i texten med vissa av dina ordval.. det ger dikten mer tyngd och den känns ärlig. Innehåller både kraftfullhet och mjukhet.
Och absolut målande.
Mycket bra
2018-06-11

  lodjuret/seglare VIP
Så länge känslosamhet till skapandet ynglar av sig i texter om livet, känns berättande gott igen
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-06-06

  ULJO
Kärlek det bästa som finns och dess attribut.
2018-06-06

  Nils-Robert
Så fina rader om det finaste av lycka.
2018-06-06

  Quasimodo
Fint och skönt för det som kan vara och bli en en tvåsamhet!
2018-06-06

  Öknens Ros VIP
Vara två ger dubbel styrka.
2018-06-06

  Feliaxel VIP
Tvåsamhet ett vackert ord i kärlekens underbara tid
2018-06-06

  Gunnar Hilén VIP
Genom eld och vatten.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP