Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energibalans


När det inte
går upp ett ljus
för dig

slocknar jag
det är inte tändande
när det svartnar

jag vill inte
famla i mörker
utan vara i ljuset






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2018-05-18 12:12



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Gillar denna!
2018-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...i mörker vill man inte vara...
2018-05-26

  tom boreland
ett allvarligt ämne som hanteras mästerligt där orden bär
2018-05-18

  Janina Kaminska
Tankeväckande rader
2018-05-18

  Quasimodo
Talande här för när en relation inte är jämsides, när dialog och samförstånd saknas!
2018-05-18

    Sefarge VIP
Smartdjupt skriftat!
Vad är väl liv
Utan ying o yang?
:}

2018-05-18

  ULJO
Kloka ord om en självklar önskan
2018-05-18

  Öknens Ros VIP
När man inte är på samma våglängd blir det svårt kommunicera.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP