Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina helgon

 Vackra är

Mina bilder

Spec. Maria

Ödmjukhet,

ängeln talade

om barnet

hon skulle

föda,

helgonen är så 

levande själar

av dem 

Önska vi

förbön!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-17 15:34



Bookmark and Share


  aol
Det är endast Jesus och Gud man kan be til,
2018-06-06

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild på alla Dina helgon!

Speciellt Maria, med sin mjuka ömhet!
Skönt att få förbön av dem!

Fin text!
2018-05-24

    ej medlem längre
Helgonens förbön är ovärderlig
2018-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin och tankeväckande text!
Maria, symboliserar moderskärlek.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy