Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den vackraste jag vet ...

... Du besjälar och sätter vackra färger
på allt det som är min verklighet
med din blotta existens i mitt liv ...

Du är den allra finaste för mig ...

Inte så förunderligt 
att jag så innerligt mycket 
älskar dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-18 08:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekens färger strålar så underbart...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP