Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara något långvarigt. det kan vara något kortvarigt som en bockwurst mit Käse eller en flagga på halv stång


eller en flagga på halv stång

TV. måla painta. fainta

faka hela skiten. kan man stava det så ?

FEJKA. faka. bukkaka. lyssnade på gender idag

Glöbal marketign Ok

myspace is scheisspace.
Ratta runt på internet

valkampanj. skutta dit med valchampagn

Konnnnntent
tänkt 2 produkter i förväg.
champagnen. jo jo. poker med eller utan kort.

Chess. fuc,k IS R Ä Ä Ä Ä Ä Ä ÄÖL (RÄLS)

som på en fin eller ful räls

du dina & och dina.
grrr. glömmer snöleoparder ibland.

säger det bara.
kanekeee inte så EEEEEnklelt. /(enkelt)

vi säger så.

vi säger så

vi säger så

dom äter amfetamin och drömmer om satan..

ha ha. längtar efter dekadens.
veckolånga suparace utan slut.
sitta där sönder E-ad och inte veta vilken dag eller natt det är..

eller inte. den med smör på tackKKKKK

Glöbal marketign Ok
Väntar på linser. men skriver ändå

cut-up cops
i milk myself

Väntar på bättre tider. men kan inte sluta göra musik
cut-up cops
i milk myself

sAddam och gommoron - thé

roskilde eller inte roskilde.

: “If you wanted to remember ‘encourage their dreams, justify their failures, allay their fears, confirm their suspicions and help them throw rocks at their enemies’ how would you do it?”

ingen sommarstuga att måla eller naglar att måla.
det är vackert när smink rinner

: I’d make a mnemonic. I’d look at the first letter of each phrase and see if I could make a word: encourage, justify, allay, confirm, throw…e, j, a, c and t. ejact. I’d think of ejaculated and that would help me remember ejact and that would help me recall the list.

dom ville att vi skulle handla mer på internet.
flaggan va i topp
och orimliga krav låg framme på skrivbordet.
jag kryssade i (ok)
spaken, gasen i botten och en massa splitter
Får se nu
det va krossatt grönt glas och det luktade gammal öl
försökte vara tacksam
tacksam för att jag hamnat på rätt köl

val-mö-JLIG-het

heta val. stenat som kristet
utrensat och trendbesatt.
låt oss le åt det hela
sätta det i halsen
så att säga

skära det till dom
eller bara give it away.
som ett smek. ett kex

“Well, our mind has many tricks like that. For instance, using the word ‘because’ has been proven to be more persuasive than giving a solid justification that doesn’t use the word because. Our minds are hardwired in certain ways that a professional persuader can exploit.”







Övriga genrer av stockhausen
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-06-07 23:46



Bookmark and Share


    C/O
FEEEEEEEET!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen