Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det kan bli, när språkförbistring uppstår


Nötkollision


Alla nötter är förbjudna att vistas i skolans lokaler, informerar rektorn eleverna på skolsamlingen.
"Alla nötter", lite komiskt tänker jag och håller mig för skratt.
Hur är det med nötfärs, frågar en kille med utländsk härkomst.
Då brister det för mig och min kamrat.
Rektorn blir lite ställd, drar på mungiporna men samlar sig snabbt och svarar att det är ok. Han tycker att det var en bra undran, eftersom ordet innehåller nöt som kan tolkas att det finns nötter i råvaran.




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2018-05-19 12:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja liksom kommunalhus kan innehålla spår av nötter kanske även riksdagshuset ...
2018-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ord kan ge många tillfällen till skratt...kanske inte så dumt ändå, för skratt förlänger ju livet...
2018-05-26

  Den lilla tänkande
Kul med en nötig eftersmak ^^
2018-05-24

  ULJO
Kul text
2018-05-21

  Öknens Ros VIP
haha inte lätt hålla reda på de där nötterna! ;)
2018-05-20

  Karina"Kia"
Haha! denna va ju så bra..
En riktigt bra nötkärna i denna knepiga ansvars-Talan-Göra sig besvär frågan...

Klockrent<3
2018-05-19

  Quasimodo
Ja, det var nötens kärna!
2018-05-19

    Sefarge VIP
Jordnötter göre sig
Icke besvär?
Smartknäppt
Skriftat!
;)

2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP