Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den helige andes dag

I dag är det Pingstdagen

Det vore väl en högtidsdag för poeter att fira

eftersom det är Den helige andes dag

Vi behöver känna en sorts ande inom oss

som väcker tankar och inspirerar oss




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-20 11:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant!
En dag med sin egen
speciella andemening
att fira i andan om
Tack för tipset!
:)

2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP