Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We sure know lots about life, but how much about each other?" [Constant Motion]


CV - Tomma ord på fullt allvar

 

En man lärde mig hat
ett barn lärde mig lek
livet lärde mig resten

natten är vit dimma
jag väntar månen
krossar alla speglar
blundar mina minnen hela

vad vill du veta om mig
jag kan ljuga vackert
dikta för dig
kyssa silver till sång

hela världen står i lågor
vi brinner med den
en dödlig dans
i längtan att leva

vad vill du veta om mig
mina ögons färg
smaken av dagg på min hud
hur man plockar skärvor utan att blöda




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-20 14:51



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
"blundar mina minnen hela" -
"en dödlig dans i längtan att leva"
- din text smakar och lockar och brinner mer än något CV !
2018-05-20

  Elisabeth H
Hur man plockar skärvor utan att blöda?
Snygg text.
2018-05-20

  lodjuret/seglare VIP
Bilden är fin, illustrerar gott den framtid allas vår verklighet framstår som. Antingen går en vilse i dimman eller så kommer dimman till den som inte (för)söker. Texten? Funderar starkt på att läsa den, när programmet i teve, 'Landet strunt', som min mor kallar det, efter att det tagit över efter reseprogrammet 'Packad och glad'... är slut för dagen.
2018-05-20

    Sefarge VIP
Härlig inspirations
Fylld lyrik.
Upplyftande
Läsning!
Tack!
:)
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe