Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag existerar på blåa linjen, bara en sekund i din tanke

Med handen över öronen, ögonen
sparkar du blint
efter mig,
För du vill att jag ska falla
handlöst
så som jag gör
när du-




Fri vers (Modernistisk dikt) av rockenroll blåa
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa