Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning Till Minnesförlust

Andlöst Öppnar Jag Dörren Mot Mörkrets Skönhet

Motståndslöst Låter Jag Mig Överväldigas

Och Omfamnas

Av De Flytande Skuggornas Bomullsmjuka Värme

Som Smyger Längs Väggarna, Sniffar Nyfiket Misstänksamt

I Vinklar Och Vrår

Markerar Revir Med Rök Runt Nikotingula Fingrar

Som Flyktiga Meditationer Över Din Nakna Kropp

Vibrerar Av Tystnad

Mjuk Och Följsamt Draperad I Väldoftande Energier

En Berusande Rundspark Rakt I Hjärnans Njutningscenter

Ett Högre Tillstånd

Av Existens

Från Gryning Till Minnesförlust

 

 




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-05-21 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow