Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit ler jag inte längre

 

 

får ömma tår

av att vara i din närhet

trots att jag 

inte är känslig

på något sätt




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-21 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik