Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänder ett ljus....

De är inte många

De som höjer rösten

nej de tiger still,

lever de i förtröstan

Nej, det finns så

stor otrygghet,

men Herren

tröstar många

Där finns tröst

Att få,

han läker alla

sår!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-21 17:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det är sant!
2018-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att veta...fint skrivet...
2018-05-26

  Bo Himmelsbåge
Tack, för att Du tänder ett ljus för oss alla!
Det gäller att öppna upp och släppa in!

Tack, för Din fina text!
2018-05-24

    ej medlem längre
Helande och kraft och mod
får vi ta emot
ljuset
hjälper oss att öppna upp
släppa in

2018-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Må trygghetens och kärlekens ljus brinna tydligt och klart!
Älskar tända ljus.
2018-05-21

  Solstrale VIP
Tar emot läkandet!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy