Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande lugn

Flyktigare

Inte

tätt

Lugnt

Som

Vind

Viskning

Tyst

Som

Ett

Spökes

Eko

Försiktigt

Låt

De döda

Sova

I frid

Försiktigare

Låt

Alla

Oss

De levande

Sjunga

Dansa

Leva


Låt




Kravlöst

Ut

I

Den

Vida

KAOTISKA

Vackra

Rymden

Världen




Fri vers (Fri form) av Bakom ridån
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån