Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioten

hade bränt alla sina hjärnceller förutom två
Två stycken som nu håller på och slåss emot varandra
Inte konstigt då om det är kaos innanför pannbenet
på denna människa
Stackars sate...

Ken Cassel
23/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel