Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej för mig....

Trotsar världen

den är ej för mig

va skit det pratas

bara ytligheter

å alla mejl 

man får av

lurendrejare

som föreslår,

när glädjen

finns i tron!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-23 17:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att veta var man har sin glädje...mycket bra...
2018-05-26

  Bo Himmelsbåge
Jaa... mycket av det världsliga kan vi stänga ute... vår lycka finns i vårt inre ljus... det gäller att vårda detta...!

Skön betraktelse!
2018-05-24

    ej medlem längre
Den sanna glädjen, den håller och bär även när den inte kommer till uttryck, precis som Golfströmmen där ute i havet.
2018-05-24

  SatansSon VIP
älska inte världen,sa jesus.
2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy