Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsspår



Fotspår

Fragment

Av ett liv som levts

Jag söker

famlar

griper efter halmstrån.

Någonstans

På en annan plats

i en annan tid

Gjordes det avtryck.

Efterlämningar som leder direkt till mig.

Som utgör en koppling

Ett band.

Starkt och i allra högsta grad levande.

Jag sökte kontakt

Fick svar

Och släppte taget

Saknaden lättade kanske

eller förstärktes

Bilden klarnade

och suddades ut i ett gråskaligt skimmer.















Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-24 07:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Får liknande bilder och aha-upplevelser när jag i mån av tid släktforskar.
Fragment som läggs till och dras ifrån.

2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP