Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans

Jag flyter i ingenstans
Jag vill inte in i hamsterhjulet
Ha så bråttom ingenstans.
Något i sättet det kan suga ut
alla spår av mänsklighet
Skrämmer skiten ur mig.
Men för varje varv jag inte springer i det
För varje sekund av mitt korta liv
Flyter det längre bort
Jag är lite rädd
För att bli strandsatt
Men går mitt öde till mötes
Med öppna armar
Låt livets dånande stormar
Lämna kratrar i min själ
Låt drömmens smekande sång
Visa vägen jag vill vandra
Låt vansinnets vassa viskningar
Få mitt vett att växa
Det är ingenting som skrämmer mig.
Det som skrämmer mig är tystnad.




Fri vers (Fri form) av Bakom ridån
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-25 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej gå inte in i hamsterhjulet för då kan det vara svårt att komma ur det. Jag vill ut ur hamsterhjulet. Och jag kommer fixa det.
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån