Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlig kärlek

Solen kysser ömt

Kinden hettar stundom till

Naturlig kärlek




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-06-08 10:21



Bookmark and Share


    Xena
vacker...
2006-06-08

  prinscess VIP
glömde betygssättningen
kram
2006-06-08

  prinscess VIP
den var fin
bra knåpat
värd en klar femma
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye