Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår, ljupa sår som aldrig kommer ses

Ljupa sår

Ett vacket liv

Har nu förändrats

Ruttet och förmörkat

Känslan är död

Slutet är ändå gott

Hon klarar sig

Men med ljupa sår




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus