Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dej

 

 

totalt och kristallklart

kan inte komma undan

 

veknar 

skälver

bryts

 

vänd dig om

se mig

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 458 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-05-26 10:25



Bookmark and Share


  Roger VIP
Så få ord och så elegant. Ändå förmedlar du så mycket genom dessa. Applåd!
2020-06-01

    ej medlem längre
Få. Starka. Ord.
Mycket bra.
2018-06-16

  Den skrivande tysta
Starkt!
2018-05-26

  jba VIP
Du skriver så att det känns. Man vill ge berättar-jaget en kram
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik