Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är skärvor

Det sista teet, den sista bördiga jorden
tornseglarnas sista skrin längs himlen
natten då du steg ut i gräset
spår i daggen
vi dricker sött vin för att glömma
den sista skörden, fjärilarnas fläckiga vingar
mörkret mellan väggarna
du tror att det spelar någon roll
det som skärvas under dina bara fötter
maskrosen som tränger ur asfalten
det mörka gräset som hyssjar
så förbered bäddarna
det nytjärade träet
vi är skörden som bärgas ur djupt vatten
vi är de släckta kropparna




Fri vers av Grävling
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-26 23:58



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Intressant text med plats för egen fantasi och egna inre bilder.

Fortsätt gärna så!
2018-05-29

  Bo Himmelsbåge
En mycket mjuk och poetisk känsla
i denna dikt, som väcker mersmak,
med Dina starkt målande sensuella
bilder...

"Det sista teet, den sista bördiga jorden
tornseglarnas sista skrin längs himlen
natten då du steg ut i gräset
spår i daggen..."

varmt tack!

2018-05-27

  Landsfiskalen
Du berör med denna
2018-05-27

  Viksten
En mycket fin text
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling