Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset @ Stora Jolpan [miniatyr]

 

Mitt liv
en tunn ljus linje
av barfotasteg
mellan det som är
och det som kunde vara




Fri vers (Fri form) av Silverstripe
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-28 06:36



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Enkelt och vackert, så som det ska vara!
2018-07-23

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt poetat
mellan vara och vilja (vara och frukta)

snygg bild därtill

-
2018-05-28

    ej medlem längre
Livets mystik och balansgång mästerligt fångat!
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe