Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av Freddie Wadling.


Tystat Vittne

Som ett trasigt minne; skärvorna av glas
du strödde i mitt ansikte
och sjöng vaggvisor för molnen
som bodde utanför ditt fönster

Som ett tystat vittne; till dagarna
och nätterna; rösterna
du gömde bakom badrumsspegeln
en kör av galenskap

Som ett plågat sinne; utan riktning
eller mål; bara tomhet
rastlöshet och tystnad
bränd på bål

Och jag har inga drömmar kvar
att förgöra bara döda blommor
och översvämmade stuprör
längs gator av akvarell
och kartong

Som ett krossat hjärta; skärvorna av glas
du strödde i mitt ansikte
och lekte kurragömma med vinden
utanför ditt fönster

---

3e juni 2016




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-28 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow