Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold sanning

 

Hatet syns överallt
folk ljuger så iskallt
För att vara bäst
svartmålar man andra som sämst

Vett och etikett
behöver inte längre nån servett
Det duger med några smutsiga ord
för att begrava minoriteter under jord

Verkligheten är äckligt bitter
lögnerna används som glitter
Världs-altet havererar
för alla vill ha mera

Samer gråter
dum-snälla förlåter
Elaka skrattar
och sjunger Hitler-låtar

Jag är starkast jag är bäst
se mig som din överstepräst
Jag avgör ditt öde
om du är värd eller inte är värd ett öre




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-29 00:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skriver under på Senta till 100 % !!!!
2018-05-29

    ej medlem längre
Bygger man sitt liv eller ideologier på lögner så håller det inte i längden. Man kommer ständigt med nya lögner för att försöka dölja verkligheten.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP