Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs älskade

Hur minns du mig nu?
Som hålet i ditt hjärta där ljuset sipprar ut?
En skugga av svek och ett oväntat slut?
Eller sommarnätter med din hand i min, månens reflektion i sjön -
Speglade våra själar och evigheten likt i den djupaste brunn
Minns mig som daggen innan solens uppgång, förgänglig men alltid återkommande
Formlös och ljuv mot din hud




Fri vers av Asynja
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-29 07:32



Bookmark and Share


  Julio VIP
Starkt.
2020-10-08

    Anonymmedborgare
Du är en röst för oss alla, som fan är värd att höras, av då många som möjligt, wow ! Tack :)
2019-08-06

  Hopplös själ
"Minns mig som daggen innan solens uppgång,förgänglig men alltid återkommande"

Gillade skarpt denna strof!
Tycker det var huvudstycket som ringade in diktens känsla!


2018-06-29

    ej medlem längre
Känslorna berör både över och under hud. En fantastiskt fin text.
2018-06-12

  Camelot
Fin text, ljuv romantik som väcker tankar om det förlösa..
2018-06-05

    ej medlem längre
Oerhört fin...
2018-06-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra !
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja