Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epicentrum

Bröstets epicentrum
vågor rör sig rytmiskt, sfäriskt, utåt, uppåt
Ytor krackelerar, fasader rämnar
Skälvande rörelser, söndrar allt sårbart
Dess eftermäle, pelare utan tak
Kastar skuggor över alla dina forna jag




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-22 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja