Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudom

Stumt glider skeppet, utan segel eller köl, över himlavalvet.
Jag byggde en bro över dina världar till min.
Nio portar öppnades, men du stod kvar
Som frusen i tiden.
Solhjulet vred sig runt din axel,
Visade ljuset du höll i din hand.




Fri vers av Asynja
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-02 09:42



Bookmark and Share


  Koloristen
UNDERBART detta med "Solhjulet"!
2023-01-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna!
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja