Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer

Sänk henne i sina sorgers egna brunn
Dränkt i pina, still och stum.
Röda stänk över sten och kummel,
Över nejden hörs folkets mummel.
Steg sig högt i högan sky,
Upp i ask sedan ned i dy.
Bunden till ben, hand och fot,
Tistel, tibast och vänderot.




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-27 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja