Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urtid

Jag är ljusets alla punkter
Som bryts i grottans mynning
Den glödande härden
Med trevande värme

En villrådig bris
Sjungande i bergets skåror

Jag är rödockrans minne i stenen
Och alla utsträckta händer mot stalaktiters
råa längtan

Jag är tystnaden
Efter morän, grus och sten
En tom glömska av alla
Krossade ben




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja