Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt malande

Famlande händer rispar mot tidens glatta yta
Ljuset av ditt eget eko
Spriders sig i långa korridorer
Träffar väggar, stenstoder utan namn
Tusen ögon blickar tomt
Över dina horisonter
Fånga den eviga cirkeln i din hand
Sträck ut den och nå
glömskan




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-11 07:39



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du skriver.... kosmiskt.
2023-02-27

  Domenico VIP
Återblick...tusen år...nuet ingenting...
då alltet...att bottna i det som kallas evigt....
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja