Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El Diablo

är en god liten djävul i människokläder
En som kan förvandla sig själv till en djärv liten varg
när han väl behöver
Som när det var ett par ungdomar som trodde de
kunde råna honom på hans pengar
Men då han såg till att de fick springa för sina liv
medan deras rivna ryggar blöder
En liten läxa för de båda som de med all säkerhet
överlever
För El Diablo ska man inte leka med
Eller göra något dumt framför då han med all
säkerhet inte kommer att kunna lämna det
problemet helt ifred
Då han lär lägga sig i
Förvandlas
Men det är ju sån han e´
El Diablo!

Ken Cassel
29/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel