Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang på


Han tog sikte
på hålet
borrade sig in

som en slagborr

körde på ackord
snabba ryck
utan någon handvana

rakt in i betongen

över på några minuter
nästa gång
sitter pluggen i




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2018-05-29 19:14



Bookmark and Share


  Gin83
Charmig och rakt på
En viss bitter komisk underton
Klockrent skildrad
Kul att läsa och älskar slutet
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
En handlingskraftig karl, utan finesser!
2018-05-30

  Nils-Robert
PPR. - pang på rödbetan så,att säga

2018-05-29

  Quasimodo
Hårdkörning utan känsla för jobbet eller resultatet
2018-05-29

  Öknens Ros VIP
Precisionsarbete.
2018-05-29

  Solstrale VIP
Slagborrens, eller borren som borrar sig in i träd... Betongbaggen kanske snart evolutionärt kommer att utvecklas så man slipper köpa slagborr ;)
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP