Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det öde blodet

blodets stirrande öde äcklar min redan så nerspydda strupe
tänker att nästa gång ska det ske
klöser mitt ansikte och vässar klorna inför nästa del
delen som ska avgöra mitt andra kall för dagen
döden smeker min hud och ler till tonerna av musiken
rösterna kallar mig hem och ställer fram en stol till min ankomst
vägvisarna vägrar svika och etsar fast sina liv i trådar för att stå ut, bara lite lite till
blodets stirrande öde ber mej att komma hem




Fri vers av LadyM
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-06-08 14:27



Bookmark and Share


    Xena
Jag är lite hård om femmor.
Men känslan som biter sig kvar när man läst denna dikt.. jadu... den bara etsar sig fast och då är en dikt bra! Den ska suga sig fast och bränna ens själ.. som den här
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM