Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Libanon hummus

Vatten över gränserna?
Radiokungen sörjs.
kan vi nå Israel?
med lite jobb självklart.
Hur många tror du finns på bandet?
låt oss se.

Gud vare med er; det finns tronitiska ockulta nazist pack och det har varit svårt att nå er. De vill hellre ha barnsoldater än vatten

Tack. Vi vet. Kan vi mötas på mitten?

Mot mitten.

Skönt med humor. Vi behöver fortsatt understöd men är rädd att träffa förödande fel igen.

Vi är rädda för vattnet.

Vi är rädda för det mänskliga psyket.

Det är vi med. Kolera

Låt oss inte slösa vår tid. Ska vi gå ut tillsammans?




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 395 gånger
Publicerad 2018-05-30 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mellanösternsk präglad poesi. Lite komedi blandat med allvar. Bra filosofiska infall. Hör i samtiden. En dikt som revolterar mot orättvisa och vanvett i en orolig tid.
2018-06-02

    Qadira
skickligt
vem är inte rädd för det mänskliga psyket
2018-06-01

  Fulbergarn
"hellre barnsoldater än vatten" träffande.
i mitten. Ja låt mötet bli
2018-05-30

    Sefarge VIP
Att mötas på mitten
och förlåta varandras
Synder! Hur skulle
Världen o Mellanöstern
Se ut?
Om det kunde göras!
Storsmart skrivet!

2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3