Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag kunde bota cancer

med en laserpistol
Skjuta sönder alla dessa cancersvulster precis som
man gör mot gallsten numera så att de kissar
eller bajsar ut skiten
För nu är det väl ändå på tiden att vi mot all cancer
ger på nöten
Tar bort alla dessa hemska spöken
som tar död på en
För jag vill tro att svaret på frågan redan finns
bakom kröken
Så om vi alla slår våra hjärnor ihop i en endaste knop
så kanske vi inom en snar framtid
kan bota cancer skiten
För det vore någonting det när var tredje, fjärde
människa dör utav den
Cancern som inte är någons vän..

Ken Cassel
30/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel