Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenstänkande

Jag hör just nu ett förfluget ord i radion

Ordet är Konsekvenstänkande

Tänk vad bristen på konsekvenstänkande

har förorsakat elände 

både för förövare och deras offer med anförvanter

Jag tänker framför allt på alla våldtäktsmän,

spelberoende, tjuvar och manipulatörer av olika slag

Och just nu är ju strålkastarljuset riktat

på så många kända män

som varit fångade i framgångens rus

och inte tänkt på vad de gjorde

De hade varit helt bedövade;

men nu när ljuset gått upp för dem,

så känner de sig helt förkrossade




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-31 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP