Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns det att bete dig som du gör

När du hela tiden håller mig utanför
Utanför dig
Släpper inte in mig som det sig bör
Det som du alltid gjorde förr
Så vad är det som har hänt
Är vi tillsammans eller inte
Ja, jag bara undrar för det luktar bränt
För kanske du har tröttnat på vårat förhållande
och tycker att det är lika bra
att jag går och dör
För hur ska jag kunna veta hur du tycker
och tänker om saker och ting när du aldrig
öppnar dig längre och mig släpper in
Och jag som alltid har älskat dig och tycker
att du är så himla fin
Varit så lycklig över att du bara har varit min
Men nu vet jag inte längre vart vi står
För här står jag ledsen i ögat med en och annan
rinnande tår och ingenting förstår…

Hur känns det att bete dig som du gör?!

Ken Cassel
2/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel