Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde spela gitarr

skulle jag smeka strängarna så att det skulle kännas
i både ben och märg
För alla de som kunde höra mig skulle få bekänna färg
Ta fram alla sina innersta finaste känslor till ytan
och hänga med i varje ton och takt
Känna av musikens allra heligaste makt
Den som kan få en att känna sig så levande i tid och otid
och som ibland kan ge en, en så otrolig kraft att orka
ta tag i saker och ting som man annars
inte skulle orka med
Så om jag kunde spela gitarr skulle jag inte lämna någon
oberörd eller ifred
Ja, för det är ju sån jag e´
Den som tycker om att få dela med sig till alla er som vill
Till alla er som tycker om att sjunga och tralla
Tralla på en viss låt som i huvudet på en
har fastnat i sedvanlig stil
En låt att omfamna...

Om jag kunde spela gitarr!

Ken Cassel
2/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel