Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tåget kommer in på stationen

gör sig människorna redo att kliva på
Sedan så visslas det och tjuter ifrån loket när det
åter börjar att rulla ut ifrån stationen
När det åter börjar att gå mot nya äventyr och mål
I de öppna fönstren hänger det ut människor som till
sina nära och kära på stationen, säger Hej då
eller på återseende
Känslomässigt värre många gånger, vill jag påstå
Och det medan tiden och klockan bara tickar på
Tick-Tack...

När tåget kommer in på stationen!

Ken Cassel
2/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel