Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet

Du vet säkert någonting som ingen annan vet
då det är din egna lilla hemlighet
Då vi alla har våra lik i garderoben, vill jag påstå
Jo, för även jag har några som jag inte gärna skyltar med
då det kanske ställer mig i en dålig dager
Så varför skulle jag göra det då det är bättre att ingen
annan vet
För skulle jag tala om det så skulle det ju inte längre vara
någon hemlighet…

Ken Cassel
2/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-06-02 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel