Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My next gig in the arena of love

 

 

småaktigt själviskt

ska mitt nästa gig

i kärlekens arena vara

 

jag

jag

jag

är mitt

kommande mantra

 

jag är en copycat

 

stackarn

som får smaka

din medicin

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-02 23:40



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hey, you're cool n' all, who would not love you ^^ keep up the fine work.
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik