Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stund vid din grav


Finaste Änglabarn

sommardagen är mättad av

fåglarnas yra kvitter

vindens lekfulla andetag runt mig

du känns så levande 

en rosa ballong fäst vid ett hjärta av blommor

en snurra som snurrar i kapp med vinden

tredje juni

din födelsedag

tag tänker på din målning

flickan under regnbågen

" det är jag som bor under regnbågen, sa du"

underbara Tindra 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-03 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP