Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet om att jag vill ha dig

Ha dig till varje pris
Att du bara ska bli min
Min och ingen annans
För jag är ju den som tycker om dig
Den som älskar dig mer än någon annan
Den som tycker att du är så himla fin
Den som älskar marken du går på
Den som avgudar dig mer än du kan förstå
Och varför jag nu gör det vet jag inte riktigt
Inte mer än att jag för dig har fattat tycke
Den som tycker att du är så mycket mer än
ett vackert smycke
Den som vill finnas till där för dig när du
behöver mig
Finnas till där i din närhet…

Du vet om att jag vill ha dig!

Ken Cassel
3/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel