Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte upp och dansa

Så fortsätt att röra på höfterna till musiken
Sluta inte upp och hoppas på det bästa
Känn av akustiken
För ibland så måste man chansa
Bjuda upp någon
Snurra några varv runt varandra för att kunna
känna av metabolismen
Kunna känna av mystiken
Iakttaga för att kunna börja åtrå varandra så länge
inte någon av dem trampar den andre på en öm tå
då den haltandes ifrån dansgolvet lär börja gå
med känslor som gör en besviken
Men ibland så blir det ju så…

Sluta inte upp och dansa!!!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel