Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nakenbadet så händer det någonting

För ner kommer det en riktigt vacker kvinna
i läder till kläder
En kvinna som har bestämt sig för att hon ska
ut och simma
Så hon slet av sig alla sina kläder till alla nakna mäns
förtjusning innan hon i vattnet dök i
eftersom det idag är ett sånt vackert och skönt väder
Och det medan fåglarna i träden visslar på en och annan
skön melodi
Men där alla på nakenbadet ville denna vackra kvinna
stå bi
Hjälpa henne upp ur vattnet och så vidare
Små prata lite med henne och bara le…

På nakenbadet så händer det någonting!

Ken Cassel
3/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel