Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggbett

dina viskningar från den andra sidan
som ett sömnlöst krig
mot hundra små vampyrer

du frodas i min oförmåga
att stänga av

du korsar min frekvens
som en svala korsar solljuset
som små ringvågor
krusar den stilla ytan
på den svarta tjärnen

ditt ansikte ristat
på insidan av mina ögonlock




Fri vers av blekhet VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-03 21:59



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Tycker om bildspråket!
2018-06-25

    Alice.skriver
Tänkte säga att jag verkligen gillade de sista två raderna, men löste igenom igen och insåg att jag gillade alla.
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP