Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Längtan

Älskar Dig bortom förnuft och sans
Jag öppnade mitt hjärta för Dig

Du min själs älskade

Kanske speglade just du det som jag
inte såg i mig själv

I ditt hjärta är Du

Vacker, modig, stark, känslig, ansvarsfull
och älskvärd

Dina sår har byggt murar och har stängt
av hjärtats svar.

Själen ser och vet men sorgen förmörkar sinnet.

I dagsläget skadar du mig och därför måste jag
hålla distans och inte vara i närheten av Dig.

Jag älskar dig djupt och innerligt men det hjälper
varken dig eller mig!


Långt och smärtsamt avsked









































Fri vers av WyS VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-19 08:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din starka text!
2018-09-22

  bo.rackson
Hu, jag ryser ända in i själen...plågsamt vackert.
2018-09-20

  DominiQueen
Aj, sorgligt vacker ... sista orden tar..

ljus & kärlek
DominiQue
2018-09-20

    Max Poisé
Otroligt stämningsfull text! Tack för denna!
2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP