Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva poesi

är som att lägga pussel med orden
Leka lite med dem då man bollar runt med dem
i huvudet innan man bestämmer sig för att
klistra ner dem på pappret i hopp om att man har
fått till det alldeles korrekt
För när man skriver poesi vill man ju gärna få till det
helt perfekt
För den som sen läser det hela ska inte kunna hitta
någon defekt…

Att skriva poesi!

Ken Cassel
4/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-04 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Defekter är vad som gör poesi unik och personlig.

Att inte bli piskad till en katerogi.

2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel