Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoåtta dagar utan regn

över Stockholm måste vara något slags rekord
För det var när jag parkerade min gamla Ford Taunus
nere vid Farsta Gård som det kom några droppar regn
Blöta tårar som längtade hem
Och det var då som jag träffade på en gay lord
En man som ville se mitt anus men då jag istället
visade honom min gamla Ford Taunus
En bil som gjorde honom kåt
Så han köpte den av mig och byggde om den
till en amfibiebåt
En bil som går både på land och vatten
Tjugoåtta dagar utan regn
Något slags rekord
Jo, jag tackar jag
Bockar och bugar och tar av mig hatten…

Ken Cassel
4/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel