Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ljuset som vi har mellan oss

aldrig få slockna
Utan låt det få brinna för all evighet
precis som stjärnorna glittrar däruppe
på natthimmelen ifrån våran så vackra planet
För det känns så skönt och underbart att ha
någon att kunna luta sitt huvud emot och bara
kunna titta upp mot stjärnorna och drömma sig bort
där ljuset mellan oss bara smakar så himla gott
Men så älskar jag ju dig också, då du är av en
säregen sort
En som man inte glömmer bort i första taget
Sötnos där…

Ken Cassel
4/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-04 14:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så rart så! /;)
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel